01

معرفی کلاریفایر

در این بخش ما ضمن معرفی کلاریفایر، به انواع و اجزا آن نیز خواهیم پرداخت

مطالعه بیشتر

02

کاربردهای کلاریفایر

ما شما را با کاربردهای مختلف کلاریفایر در صنعت آشنا خواهیم کرد.

مطالعه بیشتر

03

مزایای کلاریفایر

برای آشنایی با مزایای کلاریفایر و تصمیم گیری خرید، این بخش را مطالعه کنید

مطالعه بیشتر

04

قیمت تجهیزات کلاریفایر

تجهیزات کلاریفایر بر حسب نیازمندی و وسعت کار شما، قیمت متفاوتی خواهند داشت 

مطالعه بیشتر

معرفی کلاریفایر

كلاريفاير به طور كلي براي حذف ذرات جامد يا جامدات معلق از جریان آب یا فاضلاب با هدف زلال سازي آن به كار مي رود.ناخالصی ها و مواد معلق موجود در جریان آب یا فاضلاب با استفاده از مواد منعقد کننده به لخته های سنگین تبدیل شده و این لخته های لجن در ته مخزن كلاريفاير جمع می شود بعد از مدتی تغلیظ شده و به عنوان لجن تخليه مي شوند  در حالي كه ذراتي كه روي مايع شناور هستند را اسكام مي نامند. با توجه به اندازه و قطر ذرات موجود در جریان آب یا فاضلاب برای بهینه کردن فرایند ته نشینی ممکن است که از مواد منعقد کننده و کمک منعقد کننده استفاده شود. بنابراین لازم است که ضمن بررسی و آزمایش کامل جریان ورودی و تعیین پارامترهای اصلی و موثر بر فرایند ته نشینی با کمک آزمایش جارتست نوع و میزان تزریق ماده منعقد کننده و کمک منعقد کننده نیز تعیین شود.(جهت مطالعه بیشتر می توانید به صفحه فرایند انعقاد و لخته سازی مراجعه کنید).

معرفی کلاریفایر min کلاریفایر

جمع آوری و حذف لجن ته نشین شده در مخزن كلاريفاير با استفاده از اسکرابرهاصورت می گیرد. در مخازن کلارفایر مدور اسکرابرها حول محور مرگزی چرخیده و در مخازن کلارفایر مستطیلی  تسمه هاي نقاله های رفت و برگشتی وجود دارد که با سرعت بسیار کم و اهسته جامدات ته نشن شده را از کف مخرن لایه روبی می کنند. سرعت حرکت اسکرابرها باید به گونه ای طراحی گردد که باعث شناورشدن مجدد ذرات ته نشن شده نگردد. همچنین کنترل سرعت

جریان نیز داخل مخزن کلارفایر بسیار مهم می باشد و بایستی جریان با حداقل تلاطم در مخزن حرکت کند لذا مهمولا برای کنترل سرعت جریان در ورودی از بافل هایی برای کاهش سرعت استفاده می شود و در هنگام خروج از مخزن، از سرريزها براي يكنواخت سازي توزيع جريان مايع استفاده مي شود تا تعليق مجدد ذرات ته نشين شده را به حداقل برساند.

عوامل موثر بر عملکرد کلاریفایر Clarifier

در طراحی و ساخت کلاریفایر با هر ظرفیت و اندازه ای جهت تامین راندمان مورد نیاز و رسیدن به خروجی مطلوب باید به عوامل زیر توجه گردد:

  • عمق دستگاه کلارفایر: که با توجه به ابعاد لخته های قابل ته نشینی بایستی عمق مناسب جهت تامین زمان کافی برای ته نشینی لخته ها در نظر گرفته شود. در صورت کم بودن عمق کلارفایر لخته ها قبل از ته نشین شدن با ریان خروی از دستگاه خارج می شوند.
  • نوع مواد منعقد کننده و کمک منعقد کننده بکاررفته برای لخته سازی
  • قطر و اندازه ذرات کلوئیدی و سرعت ته نشینی آنها
  • بار سطحی جریان یا همان میزان جریان عبوری از واحد سطح کلاریفایر در واحد زمان
  • میزان ویسکوزیته جریان
  • شکل وابعاد مخزن کلاریفایر

مشخصات فنی کلاریفایر

01 کلاریفایر
02 کلاریفایر

اجزا کلاریفایر

کاربردهای کلاریفایر

 کار اصلی کلاریفایر یا زلال ساز در  تصفیه آب و فاضلاب زلال سازی  و حذف ذرات معلق از جریان آب یا پساب می باشد و  خروجی این دستگاه را می توان در محیط های مختلفی مورد استفاده قرار داد. از جمه کاربردهای Clarifier می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:

03 کلاریفایر
05 کلاریفایر

مزایای کلاریفایر ساخت شرکت نهرآب زیست

از مهمترین مزایای دستگاه کلاریفایر ساخت شرکت نهراب زیست می توان به موارد ذیل اشاره کرد.

قیمت کلاریفایر

عوامل زیادی در تعیین قیمت دستگاه کلاریفایر تاثیر دارد.  از جمله عوامل تعیین کننده در قیمت کلاریفایر شکل کلی آن (مدور یا مستطیلی)، اندازه دستگاه و  جنس بدنه آن و نیز نوع سیستم انعقاد و لخته سازی ، میزان ظرفیت تزرق مواد منعقد کننده ، نوع همزن های بکار رفته جهت انعقاد و لخته سازی و نوع تجهیزات اسکرابر  ولایه روب لجن و سایر اتصالات و تجهیزات موجود در آن می باشد. لذا برای اطلاع از قیمت کلاریفایر پیشنهاد می کنیم از طریق راه های ارتباطی ذکر شده در پایین صفحه با شرکت فنی مهندسی نهراب زیست  تماس بگیرید.

6 کلاریفایر

شرکای تجاری نهراب زیست

شرکت بازرگانی، فنی و مهندسی نهراب زیست در ارائه و ساخت محصولات تصفیه آب و فاضلاب، با بزرگترین سازندگان این حوزه در اروپا، ژاپن و چین همکاری می نماید

محصولات راهکارها
WIKA کلاریفایر
etatron کلاریفایر
LOWARA کلاریفایر
Prominent کلاریفایر

محصولات مرتبط

انعقاد و لخته سازی

چربی گیر DAF

خنثی سازی

چربی گیر CPI